Sajam konoplje “SPANNABIS” – 2022

OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Održan sajam konoplje u Barseloni! (FOTO)


IZVOR: Bojan T. Dragićević – 25.03.2022 | 13:03


Druge nedelje marta u Barseloni je održan najveći sajam konoplje na svetu “Spannabis 2022”

OD IGLE DO LOKOMOTIVE! Održan sajam konoplje u Barseloni! (FOTO)

Izlagači sa svih kontinenata u nekoliko hala izložili su najbolje i najmodernije stvari vezane za ovu biljku. Od igle do lokomotive.

Bila je izložena isključivo evropska ili industrijska konoplja. Ta vrsta je legalna kod nas i može se naći u apoteci. Ilegalna kod nas sa psihoaktivnim osobinama nije izlagana. 

Možda niste znali da je enormno veća zarada ako radite sa legalnom nego sa ilegalnom konopljom. Godišnji promet u Evropi je 56 milijardi evra. Sada kada na berzi poskupljuju energenti i konoplja će imati veću cenu. 

Komšije iz našeg okruženja prepoznale su potencijal ove kulture i grabe krupnim koracima ka novim investicijama. Auto industrija, baterije, izolacija, gradjevinski materijal, kozmetika, lekovi, preparati, hrana samo su deo nabrojanog sta je sve izloženo na sajmu u jednom od najlepših gradova Španije. Uz dnevnu kartu od 20 evra možete videti poslednju reč moderne proizvodnje konoplje. 

Pored lampi tu je i biznis sa najnovijim vrstama semena, đubriva, prehrane i ostalih sastojaka kada je u pitanju gajenje. 

Izlagači iz Holandije predstavili su čak i najkvalitetnije organsko đubrivo od Guana džinovskog slepog miša. Izmet ove životinje daje najkvalitetniju prehranu biljci. POGLEDAJ GALERIJU